• Zajednička fotografija članova društva snimljena prigodom svečanog otvorenja novog vatrogasnog doma, 22.4.2017.
  • Dan otvorenih vrata Ureda predsjednice RH, 20.2.2016.
  • Detalj sa svečane sjednice povodom obilježavaja 90. obljetnice rada - 13.9.2015.
  • Zajednička fotografija od 23.8.2015
  • Načelnik Hrvatske vatrogasne zajednice mr. Željko Popović na 89. skupštini društva, 29.3.2014.
  • GVZ Slavko Tucaković i ravnatelj DUZS-a Jadran Perinić u općini Donji Andrijevci, 14.11.2013.
  • Zaprešić, 13.10.2013.
  • Skupština i primopredaja vozila
Vatrogasna zajednica

Kontakt informacije

DVD Donji Andrijevci
Posavska 24C
35214 Donji Andrijevci
OIB: 55771236701

Predsjednik: 091/1444-505
Zapovjednik: 091/6789-789
info@dvddonjiandrijevci.hr
Lokacija DVD Donji Andrijevci Opširnije

Statistika posjećenosti

Danas: 1
Jučer: 4
Ovaj tjedan: 10
Ovaj mjesec: 154
Ukupno: 21799
Opširnije

Korisni linkovi

Nesretan slučaj?

U slučaju požara, prometne nesreće ili neke druge nezgode ljudi od šoka ili u panici ne znaju što učiniti, važno je ostati priseban i tražiti pomoć.
Hitni slučaj, 112? Hitni slučaj, 112?

Zadnje intervencije

Novosti

03.02.2018. - Potpisan sporazum o korištenju sustava UVI

U uredu Hrvatske vatrogasne zajednice u Zagrebu, 2.veljače, potpisan je Sporazum o korištenju sustava UVI – sustava za vođenje intervencija u vatrogastvu. Svečanom potpisivanju Sporazuma su prisustvovali ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS) Dragan Lozančić, zamjenik glavnog vatrogasnog zapovjednika Željko Sutlar, načelnik Državnog informacijskog i komunikacijskog sustava zaštite i spašavanja Davor Spevec, ravnatelj Hrvatske regulatorne agencije za mrežnu djelatnost (HAKOM) Mario Weber, predsjednik i načelnik Hrvatske vatrogasne zajednice (HVZ) Ante Sanader i Željko Popović, predstavnici vatrogasnih zajednica županija i zapovjednici javnih vatrogasnih postrojbi.

Na početku se okupljenima obratio načelnik HVZ-a Željko Popović i predstavio razvoj projekta UVI od prvih ideja i zajedničkih programa s HAKOM-om, do implementacija sustava u rad dijela vatrogasnih zajednica županija. “Aplikacija je zajednički projekt Hrvatske vatrogasne zajednice i Državne uprave za zaštitu i spašavanje kojim se za vatrogasne intervencije želi postići standardizacija radnih procesa, izrada jedinstvenog sustava pohrane, obrade i distribucije informacija, veća efikasnost izvješćivanja te ekonomičnost u održavanju programskih rješenja, uređaja i opreme”, rekao je Popović u svojem govoru.

Ravnatelj DUZS-a Dragan Lozančić se zahvalio svim sudionicima projekta koji su uspjeli napraviti sustav koji će uvelike pomoći vatrogascima na intervencijama i povećati sigurnost građana.

Ravnatelj HAKOM-a M.Weber je istaknuo važnost integriranog sustava komunikacije za sve djelatnosti. Također je istaknuo kako je sadašnji sustav nadmašio sva očekivanja postavljena na prvim projektima prije 7 godina.

- Korištenjem sustava UVI hrvatsko vatrogastvo pokazuje da je, ne samo spremno odgovoriti na sve izazove koje pred njega postavljaju intervencije, već i da ide u korak s razvojem tehnologije. Implementacija ovog sustava je dio sveobuhvatnih promjena na kojima radi Hrvatska vatrogasna zajednica i ostali dijelovi sustava. Posebno zahvaljujem ravnatelju Lozančiću u kojem imamo partnera koji je spreman saslušati zahtjeve vatrogasne struke - rekao je predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader o važnosti sustava za sve vatrogasce te pozvao sve vatrogasne subjekte da se što prije uključe u sustav.

Ugovor su potpisali Ante Sanader u ime Hrvatske vatrogasne zajednice i Dragan Lozančić u ime Državne uprave za zaštitu i spašavanje. Potom su potpisani ugovori između Hrvatske vatrogasne zajednice i predstavnika županija.

Aplikacija se daje svim vatrogasnim organizacijama besplatno na korištenje, a Sporazumom se utvrđuju odnosi i obaveze Hrvatske vatrogasne zajednice, Državne uprave za zaštitu i spašavanje, vatrogasnih zajednica županija i županijskih vatrogasnih operativnih centara, a sve vezano uz implementaciju i korištenje razvijenog sustava.

Izvor: http://www.hvz.hr   Foto album

Pretraživanje


Galerija slika

29.9.2012. - Pred polazak na državno natjecanje u Zadar
10.6.2012.-Županijsko vatrogasno natjecanje u Garčinu
18.1.2012. - Usavršavanje za tehničke intervencije
2.10.2011. - Posjet Vukovaru

Video galerija


Vremenska prognoza Donji Andrijevci
Obavijest
Poruka je uspiješno poslana!
U redu